For over three months the Henley team has been in temporary accommodation whilst our offices have undergone refurbishment. We’re delighted, this morning, to be back in upgraded offices which have also been reconfigured to create a layout which better suits our working practices and is more visitor-friendly.

We now have, amongst other things, new windows which make the office significantly brighter, a larger meeting room which will be suitable for our regular team gatherings and for visitor meetings, a brand new kitchen, a break-out area and upgraded work stations.

The investment in the refurbishment is a commitment to ensuring our research team has the right environment to continue to deliver high quality outputs for all our clients. We have always welcomed visits from clients and potential clients and very much look forward to seeing many of you in the months ahead.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hrcom/public_html/wp-includes/functions.php on line 4212